Ludvig Åhlund

Share on Facebook

Nystartad hemsida!

30 oktober, 2012

Tjenare!

Kul att du hittat hit till min hemsida!
 
På den här sidan kommer jag att dela med mig av mina tankar och upplevelser från läger och tävlingar, sådant som kan vara kul att veta helt enkelt! Tränings- och tävlingslopp kommer regelbundet läggas upp i mitt digitala kartarkiv, ta gärna en titt där! Det finns redan nu kartor från senaste åren för beskådning.
 
Jag vill tacka min klubbkompis Emil Hägglund som tog sig an uppdraget att hjälpa mig starta en hemsida. För honom har det inneburit många timmars arbete, men som resulterat i ett riktigt mästerverk tycker jag! Tusen tack Emil, det här har du gjort kanonbra! Det känns roligt att kunna presentera en sådan fin hemsida!
 
Hoppas du gillar min sida och vill besöka den fler gånger framöver!

Just nu är det kommentarer.