Ludvig Åhlund

Share on Facebook

”Laget ser bättre ut än på många år”

4 maj, 2013


Spänd förväntan. Nervösa tankar brottas med seriösa. Är lampan laddad? Har jag kapaciteten som krävs för att hänga med klungan ända in?
 
Både Betty och jag är redo, och visst finns möjligheten att drömscenariot blir verklighet. Det enda jag kan göra är att följa min plan. Många säger att man MÅSTE skaffa position i början och sedan ”bara hänga med”. Jag är inte dum. Vis av erfarenhet är det fullt möjligt att lyckas utan att vara först till startpunkten. Det är inte fysiken som är mitt starkaste vapen. Det är jag fullt medveten om. Det är min kyla och min effektiva natteknik jag ska utnyttja optimalt för att prestera.
 
För min del blir det alltså förstasträckan i Nolaskogsarnas 10-milalag som ärligt talat ser bättre ut än på många år! Ska bli spännande att se vad vi kan åstadkomma med tio bra prestationer!
 

Läs gärna vad Sören Häggkvist på ÖA har att skriva: ”OKN har ett starkt lag i tiomila”

Just nu är det kommentarer.