Ludvig Åhlund

Share on Facebook

Fortsatt samarbete med Trimtex

18 februari, 2014

Mitt samarbete med Trimtex startade för två år sedan och det är till stor glädje att veta att jag kommer bära Trimtex tränings- och tävlingskläder även under 2014!
 
Trimtex
 
Trimtex är den ledande klädtillverkaren inom orientering och jobbar målmedvetet för att tillverka de bästa och mest tekniska kläderna på marknaden. Kvalitet, funktion och design är ledord i produktutvecklingen som sker i Norge. Tillsammans med materialutvecklare i världstoppen jobbar Trimtex fortlöpande för att få fram perfekta passformer, funktionella lösningar och nya tekniska material. Allt för att kunna försäkra dig som utövare och motionär om att produkten är bäst inom sitt funktionsområde.
 
Mot toppen med Trimtex!
 
En personlig favorit av Trimtex produkter är orienteringströjan Speed LZR O-Shirt. Den modellen använder vi i OK Nolaskogsarna som tävlingströja eftersom den är så skön att springa i. Det märks att den är framtagen av världseliten för bästa passform!
 
Sprint-SM 2013
 
Egen logga
 
Att Trimtex även tillverkar högkvalitativa kläder för andra idrotter är något som jag uppskattar mycket. Nu när jag befinner mig i värmen är det perfekt att kunna använda mig både av Trimtex sköna friidrotts- och cykelkläder samt de tunnare orienteringsmodellerna. Löparlinnet och nylonbyxorna används flitigt kan jag säga!
 
Cykeldressen
 
Trimtex i mitt hjärta
 
Ta en titt i Trimtex webbshop vetja! Där kan du hitta många intressanta produkter!
 
Trimtex - Custom Sportswear

Just nu är det kommentarer.