Ludvig Åhlund

Share on Facebook

Sprint-SM

26 april, 2013

Lite sent kommer en kort redogörelse från förra helgens Sprint-SM. Ville inte få er att tro att jag drabbats av publiceringsvansinne med nya inlägg varje dag. Ni som jag måste få lite andrum.

Läs Mer
Share on Facebook

Silverglänsande säsongsstart!

20 april, 2013

Det är något speciellt med tävlingspremiär i Göteborg. Något som gör att det klaffar för mig. Ifjol på första deltävlingen av Silva League i Jonsered var fysiken bättre än på mycket länge. Ett bra lopp som räckte hela vägen till seger i H18E. I år, knappa två mil nordost, var det återigen dags för ett kanonlopp på säsongens första värdetävling. Nu handlade det istället om Natt-SM i H20.

Läs Mer
Share on Facebook

Internationell vår – livet leker!

18 april, 2013

Först av allt – ursäkta! I dubbel bemärkelse. Om det är någon som mot förmodan tror att jag på allvar lagt ner min orienteringskarriär kan jag berätta att så inte är fallet. En gnutta ironi eller humor (kalla det vad du vill) hade smugit sig in i förra inlägget. Allt för att skoja till det lite på min hemsida där aktiviteten annars är lika med atomrörelsen när kvicksilvret står på -273,15 grader Celsius. Därmed kan jag flika in den andra ursäkten, det vill säga att jag inte uppdaterat ett smack senaste två månaderna. Det är på tiden att något händer här också, eftersom en hel del har hänt i mitt liv sedan sist.

Läs Mer